get('twitter')) == 1) { ?>
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 11:22:08

button

 

Κεφάλαιο 4 (Μάιος 2016)

"Είναι πολύ συμπαθητικός αλλά μεγάλος για την αδελφή μου", απάντησε ξενέρωτα ο Ηλίας, χωρίς να ικανοποιήσει με την απάντησή του τα κορίτσια που ήθελαν μια πιο μπρουτάλ επιβεβαίωση του ανδρισμού του... Όπως: "ας κάνει να πλησιάσει την αδελφή μου και θα του κόψω τα πόδια" ή "αυτή η λουλού θα τα φτιάξει με την αδελφή μου, δεν πάτε καλά..." κι άλλα τέτοια που θα περίμενε κανείς από έναν επαγγελματία κρεοπώλη σαν τον Ηλία. Αλλά δυστυχώς ο Ηλίας τους βγήκε χασάπης πουλερικών κι όχι χασάπης μόσχου του σιτευτού! Κι Λένα το κατάπιε κι αυτό το πικρό ποτήρι, καθότι ναι μεν, ο Ηλίας δεν ήταν Ζαμπίδης αλλά προς το παρόν δεν υπήρχε χειροπιαστός λόγος για να τον στείλει να βρει τον μακαρίτη στη Μύκονο μαζί με τους πελεκάνους.

Κι έτσι ο καιρός περνούσε, και η Λίτσα και η Λένα πηγαινορχόντουσαν με τους σχεδόν τέλειους άνδρες τους χωρίς κάτι συναρπαστικό να γεμίζει τη βαρετή ζωή τους, ώσπου μια μέρα η Λίτσα -που πάντα είχε τις καλύτερες ιδέες-, είπε στη Λένα: "Θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια; Τι λες για μια επίσκεψη στο Χόλυγουντ;" Δεν χρειάστηκε να επαναλάβει την ιδέα της, καθότι η Λένα είχε ήδη φτιάξει βαλίτσες.

Ένα μήνα μετά, οι φιλενάδες τριγυρνούσαν στο Λος Άντζελες, χωρίς φυσικά τον Μάρκο και τον Ηλία, στους οποίους είχαν πει ότι πάνε για σπα στα Καμμένα Βούρλα. Ήλπιζαν να έχουν κανένα τυχερό, όπως να δουν στο διπλανό τραπέζι τον Κλούνει, ή να πέσουν πάνω στον Τζώνυ Ντεπ ή έστω να κάνουν μανικιούρ δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν κατ' ευχήν κι όποιο Plan B κι αν επιστράτευσαν δεν τους βγήκε... ώσπου μια μέρα πριν φύγουν άνοιξε η τύχη τους. Καθώς έβγαιναν από ένα πολυκατάστημα, μετά από ανελέητο shopping, η Λένα έπαθε κράμπα στο ποδι κι έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους. Η Λίτσα, κλασσικά σε υστερία, άρχισε να φωνάζει "A doctor please, a doctor please!!" Και τότε ως εκ θαύματος η πάσχουσα Λένα άκουσε "Can I help you Madam?" και σηκώνοντας το κεφάλι βλέπει τον Ντέρεκ, τον κούκλο γιατρό από το Grey's Anatomy να την κοιτάζει επίμονα με τα γαλάζια μάτια του. Η Λένα αποσβολωμένη από το θέαμα, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Τον κοίταζε σαν αποβλακωμένη, και κουνούσε το κεφάλι της πάνω κάτω, χωρίς να δίνει σήμα στον χριστιανό αν ήθελε βοήθεια ή όχι. Κι ο Ντέρεκ, είδε κι αποείδε και σηκώθηκε κι έφυγε... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι επακολούθησε... Η Λίτσα την στόλιζε στα κοσμητικά "Ηλίθια, πανύβλαξ κι άλλα τέτοια Γαλλικά", η Λένα ούρλιαζε όχι από τον πόνο, αλλά από σύγχυση για την βλακεία που είχε κάνει, κι ο κόσμος γύρω τους που δεν καταλάβαινε ελληνικά, προβληματιζόταν για το αν κοπέλες χρειάζονταν ψυχιατρική βοήθεια ή όχι.

Κάπως έτσι άδοξα, γύρισαν στην Ελλάδα. Με το που πάτησαν το πόδι τους στην πατρίδα, κατευθείαν άνοιξαν τα κινητά τους και πήραν τηλέφωνο τους σχεδόν τέλειους άνδρες τους, οι οποίοι όμως για άγνωστο λόγο, είχαν τα τηλέφωνά τους κλειστά. Τότε...

      (εις αύριον η συνέχεια...)

logo5

 

logo5 mini3

About me

zwntoxhra

 Η ζωντοχήρα του Nonpapernews.gr ξαναχτυπά... με μία ιστορία χωρίς αρχή και τέλος. Μέσα από ακραίες κωμικές καταστάσεις, οι ιστορίες της Λίτσας και της Λένας, σατυρί- ζουν τη θεότρελη εποχή μας...

Contact me

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΕΠΕ

Fax : 210 8135385
Email : nonpapernewsgr@gmail.com

 

 

JSN Ares template designed by JoomlaShine.com